Λιποσωμιακά προϊόντα - Lipolife

Γιατί να επιλέξετε την Lipolife;

lipolife λιποσωμιακά

Είναι μία κοινή παρανόηση ότι τα λιποσωμιακά προϊόντα που διατηρούνται σε μπουκάλι δεν θα είναι το ίδιο σταθερά με ένα λιποσωμιακό προϊόν σε φακελάκι εξ’ αιτίας της οξείδωσης κάθε φορά που ανοίγει το μπουκάλι.

Η Lipolife έχει εξετάσει αυτό το γεγονός με μία σειρά προσεκτικών ανεξάρτητων ερευνών και τα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά.

Σε αυτή τη δοκιμή ανατυπώθηκε η χρήση ενός καταναλωτή για ένα μήνα.

Ετοιμάστηκαν δύο διαφορετικά μπουκάλια:

Ένα μπουκάλι (Α) που φυλάσσεται στους 20°C και ένα μπουκάλι (Β) που φυλάσσεται στους 4°C.

Τα μπουκάλια ανοίχτηκαν και το 50% του προϊόντος χύθηκε έξω.

Εν συνεχεία, τα μπουκάλια αποθηκεύτηκαν στις δύο καθορισμένες θερμοκρασίες.

Καθ’ όλη τη διάρκεια τα μπουκάλια εκτέθηκαν σε αέρα σε διάφορες χρονικές στιγμές με σκοπό να μιμηθεί η χρήση ενός τυπικού καταναλωτή.

Μετά από 30 ημέρες, τα περιεχόμενα στη συνέχεια αναλύθηκαν με δύο διαφορετικές μεθόδους ανάλυσης: μία ενζυματική και μία χημική διαδικασία και τα επίπεδα καταγράφηκαν.

 Συγκέντρωση ασκορβικού οξέoς (mg) στο  μπουκάλι ανά 5 ml
A 967
B 955

Από τα αποτελέσματα είναι ξεκάθαρο ότι μετά από ένα μήνα αποθήκευσης και μιμούμενοι την τυπική χρήση ενός καταναλωτή, η συγκέντρωση του ασκορβικού οξέος στα μπουκάλια Α και Β μειώθηκε ελάχιστα.

Εξάχθηκε λοιπόν το συμπέρασμα ότι η σταθερότητα του λιποσωμιακού διαλύματος της lipolife® είναι πολύ καλή.

Επιπρόσθετα, εξάχθηκε από τα αποτελέσματα της δοκιμής το συμπέρασμα ότι ανοίγοντας και χρησιμοποιώντας το μπουκάλι δεν επηρεάζει την περιεκτικότητα σε βιταμίνη C. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν δεν απορροφά οξυγόνο από τον αέρα όταν εκτίθεται λόγω του συγκεκριμένου τρόπου με τον οποίο διαμορφώνεται το προϊόν της lipolife®.

Το συμπέρασμα το οποίο εξάχθηκε από αυτή τη δοκιμή είναι ότι τα λιποσωμιακά προϊόντα δεν είναι απαραίτητο να αποθηκεύονται  σε φακελάκια για να διατηρηθεί η σταθερότητα.

Είναι πολύ πιο αποδοτικό οικονομικά καθώς και ευκολότερο να διανέμεται ένα εμφιαλωμένο προϊόν όπως αυτό της lipolife® διατηρώντας ταυτόχρονα την ποιότητα, τη σταθερότητα και την αποδοτικότητα.