Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2006 από έμπειρα στελέχη του χώρου της υγείας και της διατροφής, με σκοπό τη διάθεση διατροφικών-διαγνωστικών προϊόντων και ιατρικών αναλωσίμων. Το 2012, με γνώμονα τις αυξημένες απαιτήσεις των Ελλήνων καταναλωτών για ποιοτικά προϊόντα με αποδεδειγμένα αποτελέσματα, που η σχέση ποιότητας-τιμής να ακολουθεί τα ευρωπαϊκά δεδομένα, η εταιρεία επεκτάθηκε στην αγορά των συμπληρωμάτων διατροφής. Κάθε προϊόν επιλέγεται μετά από εκτενή μελέτη και έρευνα για την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής ποιότητας και της μέγιστης αποτελεσματικότητας. Λαμβάνοντας υπόψιν τις δυνατότητες που προσφέρει η φύση και μέσω της χρήσης καινοτόμων τεχνολογιών σε συνδυασμό με συνεχή ενημέρωση για τα πιο πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα και μελέτες, επιλέχθηκαν εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής που η εταιρεία διαθέτει στην ελληνική αλλά και την ευρωπαϊκή αγορά.

Μία ευρεία γκάμα που προϊόντων με σκοπό να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη, χωρίς την επιβάρυνση του οργανισμού. Προϊόντα που προέρχονται από ειδικά μανιτάρια, παραδοσιακά γνωστά για τις πολλαπλές ιδιότητες τους. Βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά που παράγονται με τη χρήση νανοτεχνολογίας για βέλτιστη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα. Επιπλέον ιδιαίτερες μίξεις φυτικών εκχυλισμάτων υψηλής ποιότητας και καθαρότητας με ενισχυμένη δράση, σχεδιασμένα μετά από έρευνα για την δράση του κάθε συστατικού και την επίτευξη της καλύτερης δυνατής φόρμουλας μέσα από τη συνεργία των εκχυλισμάτων.

Αυτά μερικά από τα σκευάσματα που περιλαμβάνει το «οπλοστάσιο» μας απέναντι στις διατροφικές ελλείψεις και ανάγκες που συνεπάγεται ο σύγχρονος τρόπος ζωής.

Το προσωπικό μας και οι επιστημονικοί συνεργάτες είναι πάντα διαθέσιμοι για να λύσουν τις όποιες απορίες και να δώσουν επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και την εξυπηρέτηση.

ΜΕΡΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εξυπηρέτησή μας μιλάει για εμάς

Βρίσκεστε σε καλά χέρια

Η αναζήτηση ποιοτικών και αποτελεσματικών προϊόντων είναι το πάθος μας!

Η φιλοσοφία μας

Στην εταιρεία μας πιστεύουμε ότι το πιο σημαντικό είναι η έγκαιρη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Σχετικά με το κατάστημά μας

Σκοπός μας να παρέχουμε προϊόντα με αποδεδειγμένα αποτελέσματα χωρίς περιττές καθυστερήσεις.

Κάθε προϊόν που υπάρχει στον κατάλογο μας έχει επιλεχθεί μετά από προσεκτική έρευνα σχετικά με τις ιδιότητές του, τα αποτελέσματα που αποφέρει και την ποιότητα των εγκαταστάσεων παραγωγής του.

Φροντίζουμε, όσο είναι δυνατόν, για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας όσο και για την γρηγορότερη αποστολή των προϊόντων.

Η ομάδα μας είναι διαθέσιμη για να σας λύσει κάθε απορία σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας και για να βοηθήσει με κάθε δυνατό τρόπο.