Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την Acs Courier για τις αποστολές εντός Αττικής, χερσαίων και νησιωτικών προορισμών. Σε τοπικές περιοχές (παρατίθενται παρακάτω), την αποστολή των δεμάτων αναλαμβάνει ο διανομέας της εταιρείας μας.

Αποστολές με την Acs Courier:

Αποστολή προϊόντων πραγματοποιείται μόνο τις εργάσιμες καθημερινές ημέρες. Τα δέματα παραδίδονται από το αντίστοιχο κατάστημα της Acs Courier της περιοχής σας στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει κατά την παραγγελία σας.

Την ημέρα αποστολής του δέματος σας από την εταιρεία μας θα λάβετε ενημερωτικό e-mail με τον αριθμό αποστολής. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την παράδοση θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Acs Courier.

Τι συμβαίνει σε περίπτωση που δεν παραλάβω το δέμα μου;

Μετά από κάθε αποστολή, η Acs Courier διατηρεί κάθε δέμα στα καταστήματά της για 10 εργάσιμες ημέρες εκτός εάν λάβουν διαφορετική ενημέρωση από τον παραλήπτη. Μετά το πέρας των 10 εργάσιμων ημερών, το δέμα επιστρέφεται στην εταιρεία μας. Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε το δέμα σας και επιστραφεί πίσω στην εταιρεία μας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για 2η αποστολή με επιπλέον χρέωση. Το ποσό αυτό πρόκειται να καλύψει τη διπλή αποστολή (από εσάς και πίσω στην εταιρεία μας) καθώς και τη συσκευασία των προϊόντων.

Το προϊόν έχει υποστεί ζημιά κατά την άφιξη ή είναι ελαττωματικό.

Εάν κατά την παραλαβή του δέματος είναι εμφανές ότι το δέμα έχει υποστεί ζημιά, παρακαλείσθε να μην παραλάβετε το δέμα, να αρνηθείτε την αποστολή και να μας ενημερώσετε μέσω e-mail στο info@herbavibe.gr. Η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει με την Acs Courier για επίλυση του θέματος και η παραγγελία σας θα αποσταλεί εκ νέου από την εταιρεία μας.

Εάν προσέξετε ότι το δέμα έχει υποστεί ζημιά ή είναι ελαττωματικό μετά την παραλαβή παρακαλείσθε να αποστείλετε e-mail στο info@herbavibe.gr στο οποίο θα περιγράφετε τη φύση του προβλήματος και θα αποστείλετε συνοδευτικές φωτογραφίες. Η εταιρεία μας θα αξιολογήσει το πρόβλημα και θα σας ενημερώσει μέσω e-mail για την επίλυσή του.

Για οποιαδήποτε δυσαρέσκεια σχετικά με την παραλαβή του δέματος σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail.

Επιλογές παράδοσης

Υπάρχει δυνατότητα για παράδοση δέματος σας από το κατάστημα Acs Courier της περιοχής σας στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει κατά την παραγγελία σας ή για παραλαβή από εσάς από το κατάστημα Acs Courier της περιοχής σας. Κατόπιν της αποστολής του δέματος από την εταιρεία μας, για οποιαδήποτε αλλαγή στον τρόπο παραλαβής, θα πρέπει να καλέσετε στην Acs Courier.

Χρέωση μεταφορικών (η χρέωση διαμορφώνεται με βάση τον ΤΚ)

Αττική : 2,00€

Χερσαίοι προορισμοί : 2,50€

Νησιωτικοί προορισμοί : 5,00€

Δέματα αξίας άνω των 50€: Δωρεάν μεταφορικά


Αποστολές με τον διανομέα της εταιρείας μας (αφορά αποκλειστικά τοπικές περιοχές):

Αποστολή προϊόντων πραγματοποιείται μόνο τις καθημερινές ημέρες. Μετά την καταχώρηση της παραγγελία σας θα επικοινωνήσει μαζί σας υπάλληλος της εταιρείας μας για να σας ενημερώσει για τις διαθέσιμες ώρες και ημέρες παράδοσης. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται πρωινές και μεσημεριανές ώρες, κατόπιν συνεννόησης, και δίνεται το ελάχιστο ένα 2ώρο περιθώριο για την παράδοση και όχι λιγότερο.

Την ημέρα αποστολής του δέματος σας από την εταιρεία μας θα σας καλέσουμε για επιβεβαίωση και για να σας υπενθυμίσουμε την ώρα παράδοσης.

Τι συμβαίνει σε περίπτωση που δεν παραλάβω το δέμα μου;

Σε περίπτωση λάθος συνεννόησης και αδυναμίας παράδοσης, ένας υπάλληλος της εταιρείας μας θα σας καλέσει για τον επαναπρογραμματισμό της παράδοσης. Εφόσον δεν είναι δυνατόν να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας, θα πρέπει να μας καλέσετε εσείς για να κανονιστεί εκ νέου η παράδοση. Η παραγγελία σας θα μείνει σε αναμονή για 10 εργάσιμες ημέρες.

Το προϊόν έχει υποστεί ζημιά κατά την άφιξη ή είναι ελαττωματικό.

Κατά την παραλαβή του δέματος, θα πρέπει να ελέγξετε το δέμα για οποιαδήποτε ζημιά και εφόσον εντοπίσετε κάποια επί τόπου, θα πρέπει να ενημερώσετε τον διανομέα της εταιρείας μας και να αρνηθείτε την παραλαβή. Η εταιρεία μας θα ελέγξει τη ζημιά και επικοινωνήσει μαζί σας για την επίλυση του θέματος.

Εάν προσέξετε ότι το δέμα έχει υποστεί ζημιά ή είναι ελαττωματικό μετά την παραλαβή παρακαλείσθε να αποστείλετε e-mail στο info@herbavibe.gr στο οποίο θα περιγράφετε τη φύση του προβλήματος και θα αποστείλετε συνοδευτικές φωτογραφίες. Η εταιρεία μας θα αξιολογήσει το πρόβλημα και θα σας ενημερώσει μέσω e-mail για την επίλυσή του.

Για οποιαδήποτε δυσαρέσκεια σχετικά με την παραλαβή του δώματός σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail.

Επιλογές παράδοσης

Υπάρχει δυνατότητα για παράδοση δέματος σας από τον διανομέα της εταιρείας μας εφόσον η διεύθυνση που θα δηλώσετε στην παραγγελία σας βρίσκεται σε τοπική περιοχή (παρατίθενται παρακάτω).

Ο διανομέας της εταιρείας μας θα παραδώσει το δέμα αποκλειστικά και μόνο στο άτομο που έχει υποβάλει την παραγγελία και αποκλειστικά και μόνο κατόπιν συνεννόησης.

Χρέωση μεταφορικών (η χρέωση διαμορφώνεται με βάση τον Τ.Κ.)

Τοπικές περιοχές : Δωρεάν αντικαταβολή & μεταφορικά

ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Εκάλη

Άνοιξη

Δροσιά

Άγιος Στέφανος

Νέα Ερυθραία

Κηφισιά

Μαρούσι

Μελίσσια

Πεντέλη

Πεύκη

Λυκόβρυση

Μεταμόρφωση

Νέο Ηράκλειο

Νέα Ιωνία

Χαλάνδρι – Φιλοθέη

Βριλήσσια

Αγία Παρασκευή

Γαλάτσι

Αχαρναί


Παραλαβή από το κατάστημα:

Υπάρχει και η δυνατότητα παραλαβής από την εταιρεία μας στην διεύθυνση Ηροδότου 33, Μαρούσι, 15122,

Επιλογές παράδοσης

Η παραλαβή από το κατάστημα γίνεται μόνο κατόπιν συνεννόησης και για συγκεκριμένες ώρες παραλαβής (Καθημερινά 11:00 – 15:30).

Χρέωση μεταφορικών:

Δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών για παραλαβή από το κατάστημα.