Η εταιρεία μας τηρεί αυστηρή πολιτική επιστροφών.

Ο πελάτης έχει την υποχρέωση να ελέγξει το δέμα κατά την παραλαβή, να διαβάσει την πολιτική επιστροφών και να ενημερώσει άμεσα για τυχόν λάθη στην παραγγελία.

Επιστροφές, κατ’ επιλογή του πελάτη, γίνονται εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή των προϊόντων.

Tα μεταφορικά της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Ο πελάτης έχει την υποχρέωση να επιστρέψει το προϊόν σε κατάλληλη συσκευασία (π.χ. κουτί) ώστε το προϊόν να φτάσει πίσω στην εταιρεία στην ίδια κατάσταση που ήταν όταν απεστάλη.

Σε περίπτωση επιστροφής κατ’ επιλογή του πελάτη, η εταιρεία έχει την υποχρέωση να επιστρέψει το ποσό στον πελάτη αλλά μόνο μέσω τραπεζικής μεταφοράς και να αποστείλει το αποδεικτικό στο e-mail του πελάτη. Σε περίπτωση που το προϊόν αλλοιωθεί κατά την επιστροφή, μπορεί να υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις ανάλογα με την έκταση της ζημιάς.

Σε περίπτωση λάθους της εταιρείας, ο πελάτης πρέπει να ενημερώσει την εταιρεία άμεσα για να επιδιορθωθεί το λάθος. Σε αυτή την περίπτωση τα μεταφορικά επιβαρύνουν την εταιρεία.

Σε περίπτωση φθοράς, θραύσης ή ελαττωματικού προϊόντος, ο πελάτης έχει την υποχρέωση να φωτογραφίσει το δέμα, και να αποστείλει τις φωτογραφίες στο e-mail της εταιρείας ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία για άμεση αντικατάσταση. Η διαδικασία αντικατάστασης μπορεί να διαρκέσει έως και 3 εργάσιμες ημέρες.

Καθώς η ορθή συντήρηση των προϊόντων, σε ξηρό και σκιερό μέρος μακριά από τον ήλιο, μετά την απομάκρυνση από την εταιρεία μας είναι ευθύνη του πελάτη και η εταιρεία μας δε μπορεί να διασφαλίσει ότι έχουν τηρηθεί οι κατάλληλες συνθήκες αποθήκευσης, η επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων δεν είναι δυνατή μετά το πέρας 2 μηνών από την ημέρα αγοράς.

Προϊόντα που έχουν ετικέτες με τις δοσολογίες επάνω στη συσκευασία δεν επιστρέφονται.

Προϊόντα που έχουν ανοιχθεί ή αλλοιωθεί με οποιονδήποτε τρόπο δεν επιστρέφονται.